Smykketrends

Smykketrends
Men hvad er smykkemoden i 2021? Som med nærmest alt andet i hele verden, så har Corona også haft indflydelse på smykketrenden i 2021. På baggrund af de utallige virtuelle møder har modebranchen opfundet begrebet waist-up dressing. Waist-up dressing betyder i sin enkelthed, at du er casual fra taljen og nedefter, og her spiller smykker en stor rolle, da smykker giver dig følelse af at være pænt påklædt i en hverdag, som for mange i en lang periode mest har består af casual homewear. Derfor ser vi at smykkerne i 2021 skal være store og voluminøse med et klassisk retro islæt. For eksempel har de klassiske panzer- og mustenskæder igen vundet indpas i smykkemoden.

Bliv inspireret af alle vores smykker på webben.

Som med beklædning, er det også de store modehuse rundt omkring i verdenen, som sætter dagsordenen inden for smykketrends. De store modehuse finder deres inspiration i samfundets bevægelser og udvikling. I nogle sæsoner vil du opleve at smykkerne skal være voluminøse og prangende, mens du i andre perioder vil se enkle og elegante smykker på catwalken. Derudover genopfinder fashionbranchen også hele tiden sig selv. Måske har du arvet nogle smykker fra dine bedsteforældre eller forældre, som efter mange år i skuffen bliver moderne igen. Denne cyklus inden for smykkemoden ser vi ofte.

Bliv inspireret af alle vores smykkestyles her på webshoppen.

Hos Jewelry by Grundled ser vi også på, hvad der sker i modebranchen, når vi designer vores nye smykkekollektioner. Men trækker vi også på andre inspirationskilder, som naturens rå skønhed og den nordiske designtradition, som giver smykkerne et mere enkelt, minimalistisk og tidløst udtryk. Netop derfor er vores Scarlett i guldbelagt og sølvbelagt og Sharin øreringe i guldbelagt og sølvbelagt rigtig populære i 2021, da de på en og samme tid er æstetisk smukke og iøjnefaldende men også enkle og tidløse. Bliv inspireret og se hele vores udvalg af danske håndlavede smykker her på webshoppen.

Read next

Passer guld eller sølv bedst til mig?

Leave a comment

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.