Passer guld eller sølv bedst til mig?

Passer guld eller sølv bedst til mig?

Når det kommer til smykker, er det absolut vigtigste, at smykkerne falder i din smag uanset, om de er sølv eller guld. Der er heller ingen, der siger, man ikke kan style både guld og sølvsmykker sammen, hvis man ønsker det. Dine smykker er med til at udtrykke, hvem du er og skal få dig til at føle dig flot og komfortabel. 

Vil du dog gerne matche dine smykker med din hudtone, så du kommer til at shine på bedste vis, så kan du her læse en lille guide til, om du skal investere i for eksempel guld- eller sølvbelagte smykker. 

Match dine smykker med din hudtone

Hvis du er tvivl om, sølv eller guld passer bedst til dig, kan du tjekke din hudtone og lade det guide dig i dit smykkevalg. 

Guld til en varm hudtone

Hvis du har en varm hudtone, har du som oftest gyldne, gullige eller ferskenfarvede pigmenter i huden. Andre ting, der kan pege imod en varm hudtone er en mørk øjenfarve samt hårfarve, og at du har nemt ved at få en tan om sommeren. I tilfælde af at du har en varm hudtone, så vil forgyldte smykker passe godt til dig. 

Sølv til dig med en kold undertone

Hvis din hudtone er kølig, er du som oftest mere bleg i huden og bliver oftest mere rød end brun i solen. Folk med en kold hudtone har oftest blå eller grønne øjne og lyst eller rødligt hår. I tilfælde af at du har en kold hudtone, kan du med fordel investere i sølvbelagte smykker

Sådan finder du din hudtone

Der er heldigvis en nem måde, du kan finde ud af, om du har en varm eller kold hudtone. Det gør du ved at kigge på farven på dine blodårer på undersiden af armen ved håndleddet. 

  • Har du blålige blodårer har du en kold hudtone.
  • Har du grønlige blodårer har du en varm hudtone.
  • Kan farven på dine blodårer være svær at afgøre, kan du have en neutral hudtone.

En neutral undertone passer til både guld og sølv

Hvis du har en neutral undertone, så er du heldig, da både sølv og guld klæder din hudtone flot.

Jeg har allerede én farve smykker - er det for sent at skifte?

Det er aldrig for sent at ændre mening om, hvilken farve smykker, der passer bedst til dig, og derfor begynde at skifte til en anden farve eller bære både guld og sølv. 

Mange har opbygget et helt smykkeskrin udelukkende af enten sølv eller guld, fordi de engang tog en beslutning som teenager, om de var til det ene eller det andet. Rom blev ikke bygget på en dag, og det gør smykkesamlinger heller ikke. Slå derfor koldt vand i blodet og hyg dig med at langsomt sammensætte din nye smykkesamling. 

Udtryk dig selv med smykker fra Grundled

Hos Grundled designer vi forgyldte og sølvbelagte smykker med øje for det personlige. Det gør vi ved at designe tidløse, elegante og feminine smykker med et nordisk islæt, som med garanti vil blive en værdsat og fast del af din smykke-garderobe.

Read next

Smykketrends

Leave a comment

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.